Трансфери

Предоставяме сигурен, удобен и надежден транспорт от и до летище София на единични пътници или на групи. Услугата се предоставя с предварителна резервация.

Вашият летищен трансфер гарантира лично посрещане на летището в часа на пристигане. Професионалният шофьор ще ви доведе до Вашата дестинация бързо и на разумна цена.

Актуални са следните цени (на кола/мини бус) и се заплащат директно на водача:

  • до 3/4 човека – 20 евро;
  • до 8 човека – 30 евро;
  • до 18 човека – 50 евро.

 

Свържете се с нас възможно най-рано, за да организираме трансфер от/до летището, като ни изпратите номера на полета и терминала, часа на пристигане и броя на пътниците.

Цените за трансфер до дестинация в България варират според разстоянието и се организират след предварителна заявка и уточнение на цената.

Изпратете ни още сега датата, за която се интересувате и дестинацията, която желаете да посетите и екипът ни ще се свърже с Вас.

* Моля да имате предвид, че заявки в последния момент или такива за официални празници (като 31 декември и 1 януари) не могат да бъдат гарантирани.

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Продължителен престой

Останете по-дълго и спестете допълнително

Ако възнамерявате да останете повече време в столицата и търсите най-доброто съотношение цена/качество, заповядайте при нас!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.