ДОБРЕ ДОШЛИ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛ ФАВОРИТ!

Ресторант Фаворит е един от хотелските ресторанти в центъра на София, където сред стилна обстановка, в атмосфера на домашен уют, можете да си подарите не само моменти на удоволствие, но и мигове на спокойствие.

Тук меката светлина и нежната музика са в хармония с топлите и естествени цветове на интериора и предразполагат към отмора и приятно изживяване.

Нашият опитен кулинарен екип ще Ви очарова с добре подбраното си меню, което в ресторанта на Хотел Фаворит се поднася с много любов.

РАБОТНО ВРЕМЕ

 

ЗАКУСКА: 07:30 - 10:00 ч.

 

Бар: 07:30 - 23:00 ч.

 

Кухня: 11:00 - 22:30 ч.

РЕСТОРАНТ

Хотелът разполага със закрит ресторант с естествена светлина, който предлага богато меню с вкусна и свежа храна.

Ресторантът на Хотел Фаворит е точното място, където една романтична вечеря ще се превърне в едно красиво изживяване, един бизнес-обяд ще доведе до ползотворен завършек на сделка или ще бъде успешен старт на ново партньорство, или един прекрасен празник ще се превърне в събитие, което ще остави следа в сърцето.

Освен всички удобства за провеждането на всяко едно специално събитие, в ресторанта се намира и бизнес-мястото, където можете да работите на спокойствие, ползвайки безплатен Интернет и компютър. Ако пък посещавате нашия хотел по време на отпуската си, отново тук бихте могли да играете на различни настолни игри със семейството, приятелите и колегите си.

Вярваме, че щом веднъж посетите Ресторант Фаворит, той ще се превърне във Вашия личен фаворит сред хотелските ресторанти в София!

ЗА ВАШИТЕ ПРАЗНЕНСТВА

Всеки празник се очаква с вълнение и заема важно място в сърцето и оставя спомени за цял живот.

Сватба, абитуриентски бал, кръщене, рожден ден или делова вечеря, фирмено парти или коктейл – значимите събития са именно онези моменти, за които всеки иска най-добрата организация и атмосфера.

Ние вярваме, че всеки празник трябва да бъде съвършен - от първия празничен тост, когато всички се усмихват и си пожелават здраве, щастие, дълголетие, просперитет и късмет, и така неусетно до момента, в който всеки копнее да преживее отново това невероятно усещане.

За да бъде Вашия празник това, за което винаги сте мечтали, екипът на Ресторант Фаворит ще отдели специално внимание на всеки един детайл и ще удовлетвори изискванията Ви - от подготовката до провеждането, екипът ни ще бъде Ваш неизменен спътник. За нас ще бъде чест да направим Вашия празник едно неповторимо изживяване.

Доверете се на нашия екип и ние ще Ви улесним за всичко – от избора на менюто и напитките, до подредбата и аранжирането на залата, в която на Ваше разположение са до 40 места.

Ще Ви посрещнем и обслужим така, че празникът Ви ще остави у Вас незабравим спомен, а Вашите гости – развълнувани от прекрасните емоции.

От Вас изискваме само едно – Вашето добро настроение. Останалото оставате на нас. Екипът на ресторант Фаворит е на Ваше разположение.

Ще се радваме да отговорим на Вашите запитвания и да бъдем Вашия избор при организирането и провеждането на всяко Ваше специално събитие.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.