КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

Хотел ФАВОРИТ се намира в центъра на гр. София - в непосредствена близост до метростанция “Лъвов мост” и на пешеходно разстояние от Централна автотогара и централна ЖП гара. Същевременно е лесно достъпен и от международното летище (11 км).

Разположен е в близост до ключовите бизнес и административни институции, главните търговски улици, както и до основните културни и исторически забележителности в Столицата.

Хотелът предлага за улеснение на своите клиенти, по предварителна заявка, превоз от и до летище София.

Допълнително се предлагат и коли под наем, както и организиране на туристически разходки в София и екскурзии в страната.

КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО НАС

Северна ширина: N 42.706620

Източна дължина: E 23.321898

Нашият списък с места за посещение в София

Упътвания от летище София

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.