ПРОМОЦИИ

Независимо от целта на посещение , едно е сигурно - всеки има нужда от място, където да прекара най-приятното време в София. Горди сме да наречем нашия хотел любимото място за престой в София за много пътници от цял свят.

Резервирайте нашия хотел директно чрез нашата уеб страница със съответните бонус кодове и гарантирайте вашата заслужена почивка на най-ниските цени!

Възползвайте се максимално от неустоимите намаления, като разгледате нашите специални оферти и се насладете на незабравим престой...

 

ЕКСКУРЗИИ

Удобното ни местоположение за разглеждане на забележителностите на София ще се привърне в приятна семейна разходка, а вкусната вечеря в нашия ресторант е идеален завършек на един щастлив ден.

Ако Ви трябва изходна точка за Вашите туристически маршрути в България, хотел „Фаворит” София е подходящото място! По заявка можем да организираме екскурзия до всеки един от 100-те национални туристически обекта на България с професионален екскурзовод на желания език.

Екипът ни е на разположение на нашите гости по всяко време за различни въпроси, свързани не само с престоя им при нас, но и за всичко, с което бихме могли да им бъдем полезни.

Най-ниски цени

Уважаеми гости,

резервирайте директно чрез резервационната ни форма, за да си осигурите нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период.

* изисква се гарантиране с валидна кредитна карта на госта (всички данни постъпват директно в хотелския софтуер през защитен сървър)

Като комплимент от нас всички директно резервирали гости получават:

  • 10% отстъпка „Добре дошли” в ресторанта;
  • безплатно ползване на фитнес, плувен басейн и термална зона във Виктория СПА (на 150 м);
  • безплатно по-ранно настаняване (от 12 ч.)**, както и
  • безплатно по-късно напускане (до 14 ч.)**.

** в зависимост от наличността на чисти/свободни стаи

Ранни резервации

За да гарантирате престоя си в нашия хотел, препоръчваме да си запазите любимото помещение отрано.

Тази оферта е подходяща за всички, които обичат да организират графика си и резервират най-малко 30 дни преди датата на настаняване.

За да получите най-добрите ни цени за всички помещения, резервирайте с Бонус код „EARLY2024”!

Офертата е валидна целогодишно и се отнася само за гарантирани и предплатени резервации, без право на анулация!

* Офертата не може да се комбинира с други отстъпки и текущи промоции.

Продължителен престой

Възползвайте се от допълнителната отстъпка от нашите най-ниски онлайн цени при резервации за престой от 7 и повече дни.

Резервирайки с Бонус код „LONG2024” в нашия сайт, ще получите най-ниските ни цени за дълъг престой!

Офертата е валидна целогодишно и се отнася само за гарантирани и предплатени резервации, без право на анулация.

* Офертата не може да се комбинира с други отстъпки и текущи промоции.

 

Трансфери

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Услугата летищен трансфер е от врата до врата за Ваше удобство.

Резервирайки чрез нас, ще получите най-добрите цени за трансфери с лек автомобил и/или минибус.

Свържете се с нас възможно най-рано, за да организираме трансфер от/до летището, като ни изпратите номера на полета и терминала, часа на пристигане и броя на пътниците.

* Моля да имате предвид, че не можем да гарантираме късно заявени трансфери, както и трансфери за датите 31 декември и 1 януари.

Красива София

Една от най-древните европейски столици, София ще разкрие на своите посетители културни и исторически забележителности, носещи отпечатъка на богатата история на града, датираща още от преди 5 000 г.

Преминал през епохата на траките и разцвета на Римската империя, влязал в пределите на Първото и Второто българско царство, понесъл тегобите на Османското владичество, до по-нови времена, когато е обявен за столица на Третата българска държава, градът ни крие безбройни места, които очакват да бъдат посетени.

Ключовото местоположение на хотел Фаворит позволява на гостите на града да организират програмата си за посещение на тези забележителности по най-удобния за тях начин, а екипът ни подготви няколко варианта, които да улеснят всеки в избора му.

Индивидуална разходка или организиран тур, това преживяване ще остави незабравим спомен у вас.

Вижте нашите предложения...

Екскурзии и турове

За цялото семейство предлагаме екскурзии до най-популярните дестинации на необятната България – планини и равнини, стари градове с нова история – пътешествия, които ще оставят скъпи спомени във всеки член на семейството.

Потопете се в магията на самобитните обреди и обичаи, датиращи от езически и средновековни времена, насладете се на омайната българска природа и придобийте ново усещане за заобикалящия ни свят.

Китни равнини и пъстри гори, величествени планини и кристално чисти води, свети места за поклонение на хора от цял свят, стари градове, носещи духа на отминалите поколения – България крие безброй богатства, които очакват да бъдат открити и да оставят следа в сърцето на всеки.

Дали еднодневен тур или пакетна екскурзия, каним всеки да усети полъха на времето, да опознае уникалните традиции и да се наслади на неповторимата природа – преживяване, което ще Ви накара да изпитате страстта на откривателя и ще породи жажда за нови приключения.

Подготвили сме интересни факти за най-посещаваните природни кътчета и исторически забележителности в страната ни, както и примерни програми на нашите партньори, които да очертаят маршрута на най-подходящото пътешествие.

Изберете подходящото пътешествие сред нашите предложения...

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Продължителен престой

Останете по-дълго и спестете допълнително

Ако възнамерявате да останете повече време в столицата и търсите най-доброто съотношение цена/качество, заповядайте при нас!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.