Най-ниски цени

Уважаеми гости,

възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.*

* изисква се гарантиране с валидна кредитна карта на госта (всички данни постъпват директно в хотелския софтуер през защитен сървър)

Като комплимент от нас всички директно резервирали гости получават:

  • 10% отстъпка „Добре дошли” в ресторанта;
  • безплатно ползване на фитнес, плувен басейн и термална зона във Виктория СПА (на 150 м);
  • безплатно по-ранно настаняване (от 12 ч.)**, както и
  • безплатно по-късно напускане (до 14 ч.)**.

** в зависимост от наличността на чисти/свободни стаи

За всички останали (негарантирани) резервации се предлага текущата цена на рецепция и са валидни до 16 ч. в деня на пристигане.

Допълнително можете да се възползвате от нашите промоционални оферти с още по-атрактивни цени за:

За групови резервации или корпоративно настаняване, свържете се с нас! Нашият екип е на Ваше разположение, за да Ви изготвим индивидуална оферта.

*** отстъпките за притежателите на клиентски карти и корпоративните клиенти без подписан договор, отпадат считано от 01.10.2016 г.

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Продължителен престой

Останете по-дълго и спестете допълнително

Ако възнамерявате да останете повече време в столицата и търсите най-доброто съотношение цена/качество, заповядайте при нас!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.