Продължителен престой

Пътувате за удоволствие и искате да опознаете София, откривайки всички уникални страни на нашата култура и традиции?

Или Вашите работни ангажименти изискват повече време за успешен завършек? И се нуждаете от място, където да проведете своите работни срещи, а после – да се насладите на заслужен отдих?

Отговорът на Вашите въпроси е тук, с нас като Ваш домакин! За седмица или две, чувствайте се като у дома си, по всяко време!

Побързайте, багажа стегнете и резервирайте своя престой с нашата оферта!

Резервирайки с Промо код „LONG2024” в нашия сайт, ще получите най-ниските ни цени за дълъг престой!

Офертата е валидна целогодишно, за престой от най-малко 7 нощувки и се отнася само за гарантирани и предплатени резервации, без право на анулация.

* Офертата не може да се комбинира с други отстъпки и текущи промоции.

 

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Продължителен престой

Останете по-дълго и спестете допълнително

Ако възнамерявате да останете повече време в столицата и търсите най-доброто съотношение цена/качество, заповядайте при нас!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.