Свържете се с нас

Адрес: ул. “Княз Борис I” № 193, гр. София 1202, България

Телефони: 02 931 93 91 / 02 931 93 90

Факс: чрез рецепция

Мобилен телефон: 0885 85 89 85

Е-mail: info@hotelfavorit.bg

Продажби

Телефони: 0898 24 30 77 / 0887 84 89 40

Е-mail: sales@hotelfavorit.bg

Ресторант

Телефони: 0898 24 30 77

Е-mail: office@hotelfavorit.bg

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

В Често задавани въпроси (FAQ) и Хотелска политика ще откриете полезна информация за Вашия престой в хотел Фаворит, както и за свободното Ви време. Свържете се с нас, ако не намирате търсения от Вас отговор!

Ако сте решили да се възползвате от най-добрите цени за своя престой, резервирайки чрез нашата директна резервационна форма и са Ви необходими насоки или допълнителна информация, екипът ни е на Ваше разположение.

За групови резервации или корпоративно настаняване, свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуална оферта.

Ще се радваме да научим повече за Вашия престой при нас, както и да получим Вашите предложения, за да бъдем още по-добри. Ние ценим Вашето мнение!

Изпратете запитване

Най-ниски цени

За директни онлайн резервации

Възползвайте се от нашите гарантирано най-ниски онлайн цени за конкретен период, като резервирате чрез директната ни резервационна форма.

Ранни резервации

Планирайте отрано и получете отстъпка!

Планувате отдалече работните си ангажименти или мечтаното пътешествие в София? Нашето предложение за ранни резервации ще Ви изкуши с ниските си цени!

Продължителен престой

Останете по-дълго и спестете допълнително

Ако възнамерявате да останете повече време в столицата и търсите най-доброто съотношение цена/качество, заповядайте при нас!

Трансфери

От и до летище София

За улеснение на нашите гости предлагаме трансфери от и до летище София, както индивидуални, така и за групи.

Красива София

София – съкровищница на култури и традиции

Впуснете се в едно вълнуващо пътешествие из традиции и нрави – още от зората, когато вече отминали култури са били в своя апогей, а градът ни – средище на европейската цивилизация, до времена, таящи полъха на Европейския Ренесанс, борбения дух на Българското Възраждане и силата на свободна България.

Екскурзии и турове

Опознайте България и открийте един нов свят

България предлага на всеки да открие своето любимо кътче, което ще покори сърцето му с обаянието на природата и духа на преплетени във времето традиции. Подарете си едно неповторимо приключение чрез организираните от нашите партньори екскурзии и турове и веднъж посетили дори само една от прелестите на страната ни, ще пожелаете да се докоснете до всички останали.