Хотел Фаворит Гледка - Хотел Фаворит Фоайе Хотел Фаворит Етаж Панорама 701 - спалня Апартамент - Хотел Фаворит Ресторант Фаворит - малка сватба Стая Елеганс - Хотел Фаворит Стая Класик - Хотел Фаворит Дневна в апартамент Панорама - Хотел Фаворит Стая Класик - Хотел Фаворит Панорама - Хотел Фаворит, София Стая Фаворит - Хотел Фаворит Стая Класик - Хотел Фаворит Стая Класик - Хотел Фаворит, София Апартамент - Хотел Фаворит София Ресторант Фаворит София Ресторант Фаворит София Ресторант Фаворит София

ХОТЕЛСКА ПОЛИТИКА

 

НАСТАНЯВАНЕ

       - Настаняване – след 14 ч.

       - Ранното настаняване /при наличие на свободни и почистени стаи/ се доплаща 50 % от цената на нощувката.

       - Освобождаване – до 12 ч.

       - Ако желаете да ползвате стаята до 18:00 ч., е необходимо да се осведомите на Рецепция за възможностите за удължаване на престоя Ви като заплатите допълнително 50 % от цената на нощувката. В случай, че освободите стаята след 18:00 ч., ще Ви бъде начислена сумата за цяла нощувка.

       - Можете да оставите на съхранение при нас багажа си преди настаняването или след напускането на стаята в специално пригоденото за целта багажно помещение.

       - При временно настаняване на човек в стаята независимо от продължителността на престоя му се заплаща допълнително 10 евро на ден.

       - В слу­чай, че Хотелът не е в съ­с­то­я­ние да пре­до­с­та­ви на­с­та­ня­ва­не на кли­ен­ти­те, за ко­и­то има по­т­вър­де­на резервация, Хотелът оси­гу­рява алтернативно настаняване в друг хотел от същата категория и в съ­що­то на­се­ле­но мя­с­то и поема транспорта до алтернативното място за настаняване.


ДЕЦА И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЛЕГЛА

      - Допълнителното легло се заплаща 15 евро.
      - Децата от 0 до 2 г. се настаняват безплатно на бебешко легло в стаята на родителите.
      - Децата до 6 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите.


ГАРАНТИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ

       - За потвърждаване на резервация е необходимо в рамките на 24 часа след направата й да се заплати депозит или да се гарантира с кредитна карта.

       - Негарантираните резервации ще бъдат анулирани автоматично без предизвестие.


ГАРАНЦИОННИ ПОЛИТИКИ И ПРАВИЛА ЗА АНУЛАЦИИ

       - Гарантиране на първата нощувка от престоя с кредитна карта - При резервация по тарифа "Стандартна цена със закуска" - с право на анулация

         Гарантирана резервация може да се анулира без неустойка до два дни преди датата на пристигане. В случай на непристигане или късна анулация се начислява стойността на първата нощувка. Хотелът запазва правото си да блокира средства от Вашата кредитна карта (стойността на първата нощувка) за гаранция на резервацията Ви. При невалидна кредитна карта или такава с недостатъчна наличност, резервацията ви се счита за негарантирана и отпада автоматично. Всички предоставени лични данни се получават през защитен сървър. Плащанията по резервациите се осъществяват директно на рецепция в деня на пристигане, като може да платите в брой или с кредитна карта.

       - Потвърждение с кредитна карта с предплащане 100 % - При резервация по тарифа "Без право на анулация със закуска" - без право на анулация

         Oт кредитната Ви карта ще бъде таксувана 100 % от стойността за настаняването в Хотела в деня на постъпване на резервацията. При анулация, изменение или нереализиране на предварително направената резервация, предплатената сума не се възстановява (нито пълно, нито частично). При невалидна кредитна карта или такава с недостатъчна наличност, резервацията ви се счита за негарантирана и отпада автоматично. Всички предоставени данни са защитени от нашата система за сигурност.

       - Потвърждение с банков превод с депозит 100 % - При резервация по тарифа "Стандартна цена със закуска" или по тарифа "Без право на анулация със закуска - с предварително плащане"

         Моля, обърнете внимание на факта, че ако плащате по банков път резервацията Ви ще бъде потвърдена след постъпване на сумата по нея в банковата ни сметка. При анулация, изменение или нереализиране на предварително направената резервация, предплатената сума не се възстановява (нито пълно, нито частично).

         Натиснете ТУК, ако имате профил в ePay.bg и желаете директно да преведете сумата за Вашата резервация по нашата банкова сметка /от меню Преводи => Вносна бележка по банкова сметка/.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

       1. С кредитна/дебитна карта: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Yes, Donna, Icard, V-pay, Transcard, Борика.

       2. По банков път
„Фаворит София” ЕООД
„УниКредит Булбанк” АД 
IBAN: BG39UNCR70001520409863 /в лева/
SWIFT/BIC: UNCRBGSF.

       3. В брой – в български лева.


ДРУГИ

         Пушенето е ЗАБРАНЕНО на територията на целия хотел!

         Не се допускат домашни любимци!

         Гостите заплащат на място нанесените от тях щети и повреди. Хотелът запазва правото си да задължи сметката Ви или кредитната Ви карта със стойността на изчезналите вещи или нанесените вреди.

         Заплащането на консумираните храни и напитки от мини бара става при напускане на хотела след проверка от дежурната камериерка.

         Закуската е от 7:30 до 10:00 ч в ресторанта на хотела. Обикновено се сервира на блок-маса. Когато предварително заявените закуски са малко на брой и имаме възможност да се съобразим с предпочитанията на всички гости, от меню-закуски може да се поръчат една или няколко от 6-те вида индивидуални закуски, както и комбинация от тях.

         При ранен час на отпътуване, можем да приготвим сух пакет за закуска, като за целта трябва да се предупреди предния ден на Рецепция до 21:00 ч.

         Ако желаете да прехвърлите сметките, направени от Вас в Ресторанта или за други ползвани от Вас услуги към сметката на стаята, в която сте настанени, е необходимо предварително да сте гарантирали плащанията си с кредитна карта на Рецепция.

         Хотелът се задължава да използва получените лични данни само за нуждите на резервацията.

 

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТЕН ПРЕСТОЙ В НАШИЯ ХОТЕЛ!

 

 

 Назад

 • СТАИ КЛАСИК

  СТАИ КЛАСИК

 • СТАИ ЕЛЕГАНС

  СТАИ ЕЛЕГАНС

 • СТАИ ФАВОРИТ

  СТАИ ФАВОРИТ

 • БИЗНЕС АПАРТАМЕНТ

  БИЗНЕС АПАРТАМЕНТ

 • АПАРТАМЕНТ ПАНОРАМА

  АПАРТАМЕНТ ПАНОРАМА

 • АПАРТАМЕНТ ХАРМОНИЯ

  АПАРТАМЕНТ ХАРМОНИЯ

 • АПАРТАМЕНТИ КОМФОРТ

  АПАРТАМЕНТИ КОМФОРТ

 • Ресторант

  Ресторант

 • Услуги

  Услуги

 • Местоположение

  Местоположение

 • Контакти

  Контакти